Kedves Pedagógusok és Érdeklődők! 
 
2017. december 9-én, szombaton kerül megrendezésre a „Luca-napi családi délután és karácsonyi készülődés” nevű rendezvényünk a szarvasi Ruzicskay Alkotóházban (Szarvas, Erzsébet-liget, első körönd) a Tessedik Sámuel Múzeum szervezésében. 
 
Az ezt megelőző és követő hétre - december 4. és 15. között - óvodás és iskolás csoportok/osztályok jelentkezését várjuk kézműves foglalkozásokra, melyek keretén belül a gyerekek megismerkedhetnek a Luca napi és karácsonyi szokásokkal is. Ezeket a foglalkozásokat is a Ruzicskay Alkotóházban tartjuk. 
 
Bejelentkezni a 20 575 34 55-ös vagy a 20 213 55 75-ös telefonszámon lehet Horváth Mariann múzeumpedagógusnál november 29-ig. Kérjük időben jelezzék részvételi szándékukat, mivel a múzeum felújítása miatt körülményesebbek az előkészületek, így a határidő után történő jelentkezéseket sajnos nem biztos hogy tudjuk fogadni. 
 
A foglalkozás díjtalanul vehető igénybe a családi délután pedig ingyenesen látogatható az Emberi Erőforrások Minisztériumának Gyere velünk a múzeumba! járásszékhelyi pályázata jóvoltából.
 
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.
 
 
 


 
 
 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés